Sonny Sinola Luck

Härstamning
PDF

Sinola köptes osedd som 3-åring från Tyskland. Vi hade köpt Whata Smoke och uppfödaren till honom tipsade oss om Sinola. Hon var välstammad men i mycket dåligt skick när hon kom, hon var också svår att hantera då hon var rädd för allt och alla. Det var näst intill omöjligt att fånga henne när man släppt ut henne. Jag la all ledig tid på att vinna hennes förtroende och efter att vi fodrat upp henne och börjat rida lite försiktigt vände det och hon blev en helt underbar ridhäst. Alltid nervig för nya saker så det var flera gånger hon diskade sig i trail. Men hon var alltid lika trevlig att rida. Vårt första EM inleddes på ett fantastiskt sätt. 1a för alla 5 domare och Guld i Pleasure.

Hösten 2003 blev hon söm stucken och det blev komplikationer, trots alla försök att få henne tillbaks som ridhäst så blev hon inte helt bra. Hon fick sitt första föl 2005 och hon hann få 6 fantastiskt fina föl som alla har tävlat med framgång. Totalt har de över 820 APHA poäng.  Brave Forever är hennes tronföljare. SInola är mycket saknad , hon blev 17 år.

 

Utmärkelser

APHA Superior Pleasure och 7 Register of Merits I Open och Amateur Hunter under saddle, Trail, Horsemanship och Pleasure med över 220 APHA poäng.
2001 Paint EM Guld - Amateur Junior Pleasure , Silver - Open Junior Pleasure,
Brons - Western Horsemanship
PHCG Maturity - Champion i Pleasure och Hunter under Saddle, 3:a i Trail
2001 WRAS SM; Guld – Pleasure, Guld – Horsemanship
2002 Paint Round Up: PHCG Maturity - Reserve Champion i Trail och Hunter under Saddle
All Around Amateur Champion
2002 Paint SM: Guld - Trail , Brons - Pleasure
2002 WRAS SM: Silver - Pleasure
2002 APHA Amateur Zone Award Winner
2003 Paint SM: Guld – Trail, Brons - Hunter under Saddle

Detta händer hos oss!

Clinics, träningar och lektioner

INSTÄLLD pga Covid-19 Clinic med Jonna Eriksson 22 november 2020

    Jonna Eriksson är en av de mest etablerade tränarna i Sverige. Hon har tävlat och tränat hästar framgångsrikt i allt från pleasure till reining. Hon har tävlat på EM för både quarter och painthästar med flera fina framgångar i futurity och EM klasser. Senast med ett Guld  i Open trail på Paint EM. […]

Boka Läs mer