Träningshästar

Therese Andersson tar emot ett begränsat antal hästar för inridning, träning och tävling. Hästar som står i full träning har förtur att tävlas.

Therese är Europamästare i Western riding open, Hunter Hack och Working Hunter. Hon har även EM medaljer i Hunt seat och Horsemanship, samt flera medaljer från mästerskap i Sverige.

2017 Guld i Open Trail och Pleasure på Paint Championatet, 2018 Guld i Open Trail, Pleasure och Hunter på Paint Championatet.

Therese har tidigare arbetat på Tuse Creek Ranch i Danmark. 2015 åkte Therese till Nina Leiner för att fortbilda sig, senare det året deltog Therese i ett två dagars seminarie för domare och tränare i England. Therese tränar för Bob Mayhew, Nina Leiner och Matteo Sala.

 

Priser för träningshästar ( Alla priser inkl moms)

Pris för träning, fullskötsel och grovfoder

3-6 månader : pris per månad:  8590:-

1- 2 månader: pris per månad 9215:-

1 månad: pris per månad 9840:-


Detta händer hos oss!

Clinics, träningar och lektioner

Pay and Trail och miljöträning

Therese Andersson tar emot ett begränsat antal hästar för inridning, träning och tävling. Hästar som står i full träning har förtur att tävlas. Therese är Europamästare i Western riding open, Hunter Hack och Working Hunter. Hon har även EM medaljer i Hunt seat och Horsemanship, samt flera medaljer från mästerskap i Sverige. 2017 Guld i […]

Boka Läs mer