Träningshästar

Therese Andersson tar emot ett begränsat antal hästar för inridning, träning och tävling. Hästar som står i full träning har förtur att tävlas.

Therese är Europamästare i Western riding open, Hunter Hack och Working Hunter. Hon har även EM medaljer i Hunt seat och Horsemanship, samt flera medaljer från mästerskap i Sverige.

2017 Guld i Open Trail och Pleasure på Paint Championatet, 2018 Guld i Open Trail, Pleasure och Hunter på Paint Championatet.

Therese har tidigare arbetat på Tuse Creek Ranch i Danmark. 2015 åkte Therese till Nina Leiner för att fortbilda sig, senare det året deltog Therese i ett två dagars seminarie för domare och tränare i England. Therese tränar för Bob Mayhew, Nina Leiner och Matteo Sala.

 

2018 Nya priser för träningshästar ( Alla priser inkl moms)

Från 1 september 2018 måste vi tyvärr höja priset pga ökade kostnader för hösilage.

Pris för träning, fullskötsel och grovfoder

3-6 månader : pris per månad:  8590:-

1- 2 månader: pris per månad 9215:-

1 månad: pris per månad 9840:-


Detta händer hos oss!

Clinics, träningar och lektioner

3 feb- Basic, mjukstart (FULLBOKAD)

OBS!! FULL!! Basic – mjukstart efter juluppehåll med Therese Andersson. Max 8 deltagare. Träningen anpassas efter utbildningsnivå och önskemål. Skriv gärna önskemål i anmälan om det är nått speciellt du vill träna på ex, basic, horsemanship mm. 2 ekipage per timme som rider 2 pass under dagen. All ridning på anläggningen sker på egen risk, […]

Boka Läs mer